fbpx

Min digitale hverdag

Min digitale hverdag

I dette innlegget skal jeg gå dypere inn i min arbeidsprosess, hvordan jeg blogger og hvordan jeg holder meg oppdatert innenfor feltet.

Bloggen

Denne bloggen ble først og fremst opprettet siden det er obligatorisk for kurset Digital markedsføring, men jeg merker at jeg kan ha lyst til å fortsette selv etter kurset er ferdig. Det er en fin måte for meg å reflektere over forskjellige emner som jeg ønsker å kunne mer om. Ved siden av dette har jeg en stor tro på at jeg lærer best av å lære bort.

Hvordan holder jeg meg oppdatert?

Det er ganske enkelt å falle i fellen til Facebook og instagram. Har fanget meg selv i å kaste bort tid på interessante, men unødvendige videoer. Med dette så har jeg passet på at hva som dykker opp i min feed er noe jeg får nytte av. Noen eksempler på dette er at jeg er medlem i flere grupper om Facebook annonsering hvor det er mange som deler innsiktsfulle innlegg og verdifulle tips. Jeg føler jeg har fått utviklet gode strategier ut ifra disse innleggene. Ved siden av dette er jeg forsiktig med hvem jeg følger på instagram. Jeg følger vennene mine så klart, fotballaget mitt også personer eller aviser som legger ut innhold relevant for dette feltet.

Hvordan holder jeg orden på dette?

Jeg er ofte uten macen min og dermed er det viktig for meg at jeg har tilgang til for eksempel notatene mine til enhver tid.  For å få til dette bruker jeg aktivt Dropbox og OneNote. Dette gir meg tilgang til alt av innhold jeg har lagret eller produsert når jeg måtte ønske det.